Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Batukaru

  • Tempelgebied
  • Bergketen
  • Pelgrimsoord

Batukaru

 
Batukaru staat bekend als een van de mooiste tempels van Bali. De lokale bevolking noemt het ''Pura Luhu Batukaru.'' Het ligt aan de voet van Mt Batukaru op een hoogte van ca. 2.200 meter boven de zeespiegel. De tempel wordt omgeven door mistig regenwoud en biedt een mooie bestemming voor natuurliefhebbers. In de omgeving liggen indrukwekkende rijstvelden, waar tours en excursies worden aangeboden.
 
De berg Batukaru wordt beschouwd als een heilige plaats, en de omliggende natuur versterkt dit gevoel. Dagelijks komen hier bezoekers. Sommige delen van het tempelgebied zijn alleen toegankelijk voor pelgrims. De tempel is gewijd aan de god Mahadeva, de beschermer van lucht, water en planten.

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.