Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cahuita

  • Cahuita National Park
  • Koraalriffen en mangroves
  • Cahuita Village
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cahuita Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cahuita

18 dagen Autoreis + Reizen met kinderen
18 dagen
  • Boottocht in Tortuguero National Park.
  • Kajakken in Puerto Viejo de Sarapiqui.
  • Snorkelen in Samara.
€ 2900,-
Bekijk

Cahuita

 

Cahuita Nationaal Park is gevarieerd en authentiek. Het park is verdeeld in twee delen; een rif en een landdeel. Ontdek het park en bezichtig de koraalriffen, de mangroves en de ruimtelijke zandstranden. 

Het ligt in de nabijheid van Cahuita en Puerto Viejo en beschikt over goede faciliteiten en een ontwikkeld wegennetwerk. Het park staat bij velen bekend om zijn prachtige koraalriffen.

Ook kunt u hier goed snorkelen…het leven onder water is prachtig en kleurrijk. U ziet hier onder meer yellow brain, elkhorn en blauwe koralen. Bij de riffen leven meer dan 500 tropische vissoorten.

Cahuita Village

Costa Rica is de laatste decennia wat drukker geworden, maar brengt u een bezoek aan het dorp Cahuita, dan vindt u ruimte en vrijheid. Cahuita biedt prettige attracties. Er heerst een gezellig, Caraibisch sfeertje en u vindt hier mooie huisjes, vriendelijke mensen en ruime stranden om te wandelen of te zonnebaden. 

In de regio zijn gezellige, kleine restaurantjes, die beheerd worden door migranten uit de omliggende regio. Er is ook een sfeervolle waterkant met boulevard.

Mirja Rempt
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cahuita met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cahuita gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: