Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Camacuri Residence Aruba

  • Loopafstand van het strand
  • Nette kamers
  • Tropische bloemen

Camacuri Residence Aruba

 
Camacuri appartementen is een eenvoudig, comfortabel appartementen-complex op Aruba. Het ligt sfeervol tussen tropische planten en bloemen. Het complex biedt onder meer een zwembad (met handdoek-service, ligbedden en zonne-terras), gratis wifi en uitzicht vanaf een houten veranda.
 
De kamers zijn schoon, netjes en voorzien van airco, wifi, een eigen badkamer, een kitchenette en een terras met zitgelegenheid. Bij de receptie verhuurt men koelboxen, handdoeken en stoelen voor het strand. Ook kunnen gasten hier een fohn, strijkijzer en strijkplank lenen (tegen een kleine vergoeding). Er is tevens een was-service aanwezig.
 
In de nabijheid van de accommodatie ligt het strand, het centrum van Oranjestad en de internationale luchthaven Reina Beatrix.
 

Maudy Zuidema
WRC Aruba specialist

Als Aruba specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.