Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Eastern Shore

  • Surfen, wandelen of paddleboarden
  • Bezoek één van de kusteilanden
  • Jaarlijks Folk Festival

Eastern Shore

 

De Eastern Shore biedt ideale mogelijkheden om te surfen, paddleboarden en zwemmen in een Provincial Park. Ook kunt u golfen op de Harbour Ridge Gold Club. Aan de kustlijn ligt een eilandengroep van 100 kusteilanden met een ongerepte natuur. Ze zijn eenvoudig bereikbaar per zee-kayak. De eilanden bieden witte stranden en u kunt diverse zeevogels, zangvogels en kustvogels observeren.

Het Folk Festival wordt jaarlijks gehouden en biedt een podium aan Keltische muziek, Country en Bluegrass. Het wordt georganiseerd in het kleine dorp Canso en trekt ieder jaar meer dan 12.000 bezoekers.

Breng een bezoek aan één van de levendige musea, op het eiland. Ga bv langs bij Sherbrooke Village, het Fishermans Life Museum of het Port Bickerton Lighthouse Interpretive Centre.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.