Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Everglades

  • National Park
  • Florida natuurreservaat
  • Bio-diversiteit

Everglades

 
De Everglades is een bijzonder mooi natuurgebied van zuidelijk Florida. Het bestaat uit graslanden, waterland en wildlife. Er zijn diverse toegangspoorten naar het natuurpark. De poorten zijn toegankelijk vanuit meerdere gebieden van Florida. De delen bieden interessante activiteiten; zo kunt u hier bv. een eco-safari maken en flamingoes in het wild observeren. U kunt hier wandelen en wildlife spotten zoals schildpadden, krokodillen en manatees. 
 
Ontdek de Shark - Valley toren met prachtige uitzichten vanaf een ongeveer 20 meter hoge toren. Ook kunt u hier kayakken en dolfijnen spotten, erg mooi. Geniet van de natuur bij mainland Florida...ontdek de bossen en de wilde mangroves. Het gebied maakt sinds 1979 deel uit van het werelderfgoed. Het wordt ook wel ''rivier van gras'' genoemd.
 
 

 
 
 
 
 
 

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.