Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Isla Boca Brava

  • Nationaal park Marino Golfo
  • Wildlife
  • Ruime stranden

Isla Boca Brava

 
Isla Boca Brava is een klein eiland bij de Golf van Chiriqui. Hier ligt het nationaal park Marino Golfo de Chiriqui. Het park beslaat een groot deel van de eilanden en koraalriffen. U ziet hier trails, strand en mooie baaien, waar u kunt ontspannen en rondwandelen. Een paar fijne stranden zijn bv Playa de Piedritas en Playa de Arena. Het is tamelijk rustig en er is veel wildlife. Zo leven hier bv wilde apen. Ook zijn er diverse vogelsoorten, zoals spechten en papegaaien.
 
Wanneer u rondwandelt ziet u hier prachtige natuur, zoals de bromelia en de kokospalm. Hier en daar vliegen kleurrijke vlinders bij de paden. Bij de kust kunt u snorkelen en zwemmen. Het eiland is erg stil, ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar strand, wildlife en natuur-reservaat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirja Rempt
WRC Panama specialist

Als Panama specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.