Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Key West

  • Zonnig eiland met caraibische sfeer
  • Schitterende villa's
  • Key Lime Pie

Key West

 
Op dit relaxte eiland heerst een heerlijke Caribische sfeer. Er wordt veel gefietst, gesnorkeld in het heldere water en er leven veel kunstenaars. Men voelt zich hier dan ook enigszins onafhankelijk van de rest van de VS. En met de ligging – zo’n 145 kilometer van Cuba ligt Key West dichter bij Cuba dan bij Miami – is dat ook niet zo vreemd. In het hart van het historische deel van Key West kunt u schitterende villa’s uit de Victoriaanse periode bewonderen en struinen langs leuke winkeltjes aan de beroemde Duval Street.
 
U treft er sfeervolle bars en restaurants aan waar u Stone Crabs Claws, Smoked Fish Dip of een zoete Key Lime Pie kunt proberen. De beroemde zonsondergang, met muziek en artiesten op Mallory Square, trekt dagelijks veel mensen.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.