Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Kitulgala

  • Monsoon gebied
  • Regenwoud
  • Watersport gebied

Kitulgala

 
Kitulgala is een klein dorp in het westen van Sri Lanka. Het ligt in het regenwoud. Dit gebied heeft twee keer per jaar een monsoon. Wanneer u hier de eerste drie maanden van het jaar bent, dan ziet u de natuur op z'n mooist.  Het staat verder bekend als een goede bestemming voor white water raften. Voor de inwoners van Colombo zelf, is het een ideale weekendbestemming. Hier zijn ze in de natuur, kunnen ze genieten van wandelingen of watersport, en dineren ze bij één van de kleinschalige curry-restaurants.
 
In de drogere maanden is het mogelijk om te zwemmen bij de Kelani rivier. Bij de plantages in de omgeving vliegen adelaars, parkieten en boomgierzwaluwen, die u hier kunt observeren.

Mirja Rempt
WRC Sri Lanka specialist

Als Sri Lanka specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.