Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Laughlin

  • Een levendige en schone stad
  • Gelegen aan de Colorado River
  • Natuurschoon en sportactiviteiten

Laughlin

Laughlin ligt in het uiterste zuiden van de staat Nevada, ongeveer 2 uur rijden van Las Vegas. Het is een levendige, drukke stad, gesticht in 1964 en gelegen aan de oever van de Colorado River. De stad trekt zowel locals als reizigers, die graag een trip willen maken in een schone, veilige en natuurlijke omgeving.
U kunt hier een bezoek brengen aan het casino, muziek optredens bijwonen, maar ook diverse sportactiviteiten ondernemen.

Vlakbij Laughlin ligt het mooie Lake Mohave, hier kunt u deelnemen aan diverse watersporten: zwemmen, vissen, waterskiën en kajakken. Houdt u van golf? Er liggen hier prachtige golfbanen, waar u voor een redelijke prijs kunt golfen. Wilt u liever hiken? U kunt bijvoorbeeld naar Grapevine Canyon gaan, hier vindt u originele indianen tekeningen op de rotsen.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.