Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Managua

  • ''Novia del Xolotlan''
  • Parque Historico Nacional
  • Kleurrijk straatleven

Managua

 
De hoofdstad van Nicaragua, is gelegen aan het meer van Managua. De stad telt 1.028.808 inwoners. Als bijnaam heeft de stad de naam ‘Novia del Xolotlan’. De stad is een beetje rommelig en chaotisch, maar tijdens een verblijf kunt u hier interessante sites bezichtigen. 
 
De stad toont monumenten, een fotogeniek straatleven, kleurrijke public art en mooie muurschilderingen. Wilt u even de stad uit? Vlakbij de stad ligt een natuurreservaat, een gezellig strand en een paar groene lagunes, waar u kunt ontspannen.
 
Enkele tips voor een dagje Managua: Breng een bezoek aan het Parque Historico Nacional, ga langs bij de Plaza de la Revolucion uit 1899, of – doe als de locals- en wandel langs de waterzijde van de pier Malecon. Geniet van lokale delicatessen en probeer de taco’s, of een traditionele maaltijd met Gallo Pinto (bonen en rijst). 

Mirja Rempt
WRC Nicaragua specialist

Als Nicaragua specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.