Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Midland

  • 30.000 eilanden
  • Cultuur, bezienswaardigheden en activiteiten
  • Bezoek de Jezuïtenmissie

Midland

De plaats Midland ligt aan de kust van de Georgian Bay in Simcoe County en is de toegangspoort tot de 30.000 eilanden. Midland biedt veel cultuur en vormt het hart van Noord-Simcoe. De plaats telt zo’n 16.000 inwoners. Het is het economisch centrum van de regio en tevens een belangrijk recreatiegebied.

De stad biedt een prettige lifestyle en een idyllische omgeving. U vindt hier diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Breng een bezoek aan de golfclub, met een 18 hole championship-course en een ''9 hole short course.''

In de omgeving liggen 30.000 kleine eilanden. Breng een bezoek aan de Jezuïtenmissie: Sainte Marie among the Hurons. Hier krijgt u informatie over de leefwijze in de 17de eeuw. In de buurt vindt u ook het Huron museum en een Indiaans dorp.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.