Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Naankuse

  • Wildlife sanctuary
  • Bescherming Namibische flora en fauna
  • Kookworkshops

Naankuse

 
N/a’anku-se Wildlife Sanctuary werd in 2007 geopend en richt zich op het beschermen van de Namibische flora en fauna. Ook is er intussen een onderzoekscentrum, een school en een kliniek gebouwd. Sinds de opening trekt het veel belangstellenden vanuit de hele wereld. De Lodge is al meermalen onderscheiden voor uitmuntende service.
 
Locatie
 
Het ligt op slechts 42 km vanaf de hoofdstad Windhoek en 30 minuten vanaf Hosea Kutako International Airport, een ideale uitvalsbasis voor de start of het einde van uw reis in Namibië. De Lodge ligt in een natuurreservaat en maakt deel uit van een lokale nonprofit. Het biedt onder meer luxe accommodatie, een zwembad en chalets.
 
Taste Academy
 
In N / a'anku-se wordt veel aandacht besteed aan de lokale, Afrikaanse keuken...via de Taste Academy kunt u een kookworkshop volgen bij een chefkok, koffie leren maken of informatie-avonden bijwonen over lokale voedselproductie.

Mirja Rempt
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.