Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Oakhurst

  • Bezoek Yosemite National Park
  • Antiekzaken, boekwinkels, kunst-galeries
  • Fresno Flats Historical Park

Oakhurst

 

Oakhurst is de toegang tot -volgens velen- het mooiste park ter wereld. Het heette vroeger Fresno Flats. Het ligt ongeveer 12 mijl van de zuidelijke toegang naar Yosemite National Park. Ooit leefden de inheemse volkeren hier, omringd door de Sierra Foothills.

Vandaag de dag is het een startpunt van de mooie Highway 49 en telt het zo’n 18.000 inwoners. Er zijn veel activiteiten mogelijk en u kunt naar keuze verblijven in gezellige B&B’s of luxe resorts.

Het winkelaanbod is divers. U kunt shoppen bij antiekzaken, boekwinkels, kunstgaleries en dineren in één van de gezellige restaurants. Voor wat geschiedenis adviseren wij Fresno Flats Historical Park.

Hier vindt u historische gebouwen met exposities die u informeren over de ontwikkeling van Oakhurst. Ook kunt u langsgaan bij het houten kerkgebouw op de berg. Dit is het enige houten gebouw dat resteert uit die tijd. 

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.