Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Riung

  • Ideaal duikgebied
  • Natuurreservaat
  • Dolfijnen, walvissen

Riung

 
Riung is een sub-district. het ligt ten noorden van Banaja. De regio staat bekend om zijn indrukwekkende koraalriffen. De omgeving en het kustgebied zijn benoemd tot nationaal natuurpark en hebben een beschermde status. Het natuurpark heet Pulau Tujuh Belas, en bestaat uit ca. 20 eilanden. 
 
In het nationaal park leven wilde dieren zoals het hert, egels, apen en kameleons. Er schijnt zelfs een kleine komodo draak te leven, maar deze laat zich zelden zien. Ook leven er diverse vogelsoorten, waaronder de adelaar, de reiger en de ooievaar. Dit maakt het ook een geschikte bestemming voor vogelliefhebbers. De onderwaterwereld is nu beschermd natuurgebied, sinds de status van marine park is gegeven. In het gebied leven ongeveer 27 soorten koraal, dolfijnen en tropische vissen.

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.