Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sedona

  • Overweldigende landschappen
  • Fietsen en wandelen
  • Red Rock State Park
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Sedona Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Sedona

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • Grand Canyon NP & Petrified Forest NP.
  • Canyon de Chelly National Monument.
  • Monument Valley & Bryce Canyon NP.
€ 2230,-
Bekijk

Sedona

Sedona biedt een prachtige natuur en een bijzondere sfeer. De stad trekt niet alleen toeristen, maar ook kunstenaars en alternatief georiënteerde mensen. Volgens de Native Americans is Sedona een heilige plaats. U vindt hier diverse Spa resorts, yoga en meditatie centra. Daarnaast zijn er ateliers, alternatieve geneespraktijken en spirituele centra. Downtown zijn gezellige art galleries en moderne juice bars. De omgeving biedt de mogelijkheid om te hiken of te fietsen.
 
Highlights
 
Red Rock Crossing: U kunt hier zwemmen, zonnebaden of ontspannen op de gladde brede stenen, die hier verspreid in de rivier liggen. Geniet van de omgeving, neem een lunch en hike richting Cathedral Rock. Breng een bezoek aan het Arts Center. Hier worden exposities gehouden en wordt lesgegeven in beeldende kunst.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Sedona met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Sedona gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: