Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sedona

  • Overweldigende landschappen
  • Fietsen en wandelen
  • Red Rock State Park

Sedona

Sedona biedt een prachtige natuur en een bijzondere sfeer. De stad trekt niet alleen toeristen, maar ook kunstenaars en alternatief georiënteerde mensen. Volgens de Native Americans is Sedona een heilige plaats. U vindt hier diverse Spa resorts, yoga en meditatie centra. Daarnaast zijn er ateliers, alternatieve geneespraktijken en spirituele centra. Downtown zijn gezellige art galleries en moderne juice bars. De omgeving biedt de mogelijkheid om te hiken of te fietsen.
 
Highlights
 
Red Rock Crossing: U kunt hier zwemmen, zonnebaden of ontspannen op de gladde brede stenen, die hier verspreid in de rivier liggen. Geniet van de omgeving, neem een lunch en hike richting Cathedral Rock. Breng een bezoek aan het Arts Center. Hier worden exposities gehouden en wordt lesgegeven in beeldende kunst.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.