Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tamarindo

  • Populaire surflocatie
  • Fietsen, duiken, paardrijden
  • Diverse goede accommodaties

Tamarindo

 

Tamarindo ligt in het noordwesten, aan de Pacifische kust van Costa Rica. Het is een typische surf - en strandlocatie en een erg populaire plek. U kunt hier goed surfen, zwemmen, duiken en langs het strand wandelen. Van oktober tot mei zijn de schildpadden op het strand te bezichtigen.

Breng een bezoek aan de winkels en geniet hierna van een authentieke Costaricaanse maaltijd aan de waterzijde. Deze bestemming is niet alleen prettig voor zonaanbidders, maar ook geschikt voor familievakanties, koppels of budget-reizigers die de natuur graag willen ervaren.

Tamarindo biedt een aanbod aan goede restaurants, met originele menu's en een hartelijke service. Geniet van verse producten zoals de lokale groente en fruit. Kiest u voor eenvoudig, dan kunt u ook terecht bij zogenaamde 'soda's', gezellige kleine eethuizen.

 

Mirja Rempt
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.