Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tanjung Benoa

  • Strandbestemming
  • Watersport
  • Dagelijks leven op Bali

Tanjung Benoa

 
Tanjung Benoa, is een tamelijk levendige strandlocatie op Bali. Voorheen was het een klein vissersdorp, maar nu vormt het toerisme een belangrijk deel van de economie.  Dit ziet u terug in de hotels, resorts, restaurants en watersportbedrijven, die hier zijn gestart. U ziet hier kleine vissersboten, maar ook moderne jetski's en motorboten. Vanaf het strand geniet u in de avond van een serene stilte, en een vriendelijke sfeer.
 
Zoals al gezegd, is dit gebied tamelijk toeristisch. Dit zorgt er mede voor dat er een diversiteit is aan accommodaties. Zo is het dus mogelijk te kiezen, uit eenvoudige guesthouses, middenklasse hotels, of luxe resorts. Daarnaast zijn er veel watersportondernemingen, waar u duik -en snorkelapparatuur kunt huren.
 
In het stadje zijn er diverse bezienswaardigheden, zaols een moskee, een hindoe tempel, en een Chinese tempel. De gebouwen geven een idee van het multiculturele, ''spirituele'' leven van het eiland.
 
In de regio, is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de bekende Komodo eilanden, waar u de ''Komodo varaan'' kunt bezichtigen. Ook mooi, is het mangrovebos bij de kuslijn, en het eiland Tanjung Benoa Turtle island, waar u schildpadden kunt bezichtigen.

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.