Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tucson

  • Saguaro National Park
  • Arizona Sonora Desert Museum
  • Een dynamische en eclectische stad

Tucson

 
Een dynamische en eclectische stad... Tucson is prettig gelegen in de vallei en wordt omgeven door hooggebergte. De stad mengt Engelse, Spaanse, Mexicaanse en Native American invloeden met elkaar. U vindt hier sfeervolle wijken en mooie, historische architectuur. Wandel rond en bezoek de winkeltjes, de Spaanse restaurants en de gezellige bars.


Breng een bezoek aan het lokale museum. Dit museum bestaat uit een dierentuin, een botanische tuin en een expositie-gedeelte. Inzichtelijk en afwisselend...dit museum is een aanrader voor jong en oud.
 
Vanuit Tucson kunt het Saguaro National Park bezoeken. De Saguaro bomen groeien langzaam, maar gestaag. In dit park vindt u een enorme verzameling van deze bijzonder gevormde '' bomen.'' Advies: de lente is perfect om dit park te bezoeken, de Saguaro's tonen dan prachtige witte bloesems.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.