Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

West Bay

  • M' Chigeeng
  • Manitoulin Island
  • First Nation gemeenschappen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar West Bay Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar West Bay

West Bay

 

West Bay heeft een nieuwe, inheemse naam. Het dorp heet tegenwoordig M' Chigeeng. Dit betekent 'dorp dat wordt omgeven door steile kliffen’ in de inheemse taal. Het is één van de grootste reservaten op Manitoulin en werd gesticht in het midden van de 19e eeuw.

Het ligt op het eiland aan de baai en toont veel inheemse kunst en cultuur. Bij M' Chigeeng vindt u een cultuur-centrum, dit centrum representeert zestig First Nation gemeenschappen.

Zij hebben als opdracht gekregen, de lokale cultuur te behouden. Heeft u interesse, breng dan een bezoek aan de OCF (Ojibwe Cultural Foundation). De stichting staat voor zestig gemeenschappen, die samen ongeveer 15.000 mensen tellen. Jaarlijks worden hier festivals georganiseerd, zoals het lente-concert en het golf-toernooi.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer West Bay met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is West Bay gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: