Uitbreidingsarrangement: Aruba (8 dagen / 7 nachten)

Uitbreidingsarrangement: Aruba (8 dagen / 7 nachten)


Aruba
Picknicken op het strand terwijl de zon langzaam achter de wolken verdwijnt. Aan schuiven aan een feestelijk gedekte tafel en genieten van gerechten als keri-keri of polenta. De zee, de warmte, de culinaire hoogstandjes en de vriendelijke mensen nodigen uit om heerlijk achterover te leunen en zorgen voor optimale ontspanning. Aruba is een eiland waar de zon elke dag kleurt met bijzondere spijzen en spectaculaire vergezichten.


Dag 1: Vliegreis Miami – Aruba
U checkt in voor uw vlucht met American Airlines naar Aruba. U logeert 7 nachten (aantal overnachtingen kan worden aangepast aan uw wensen) op Aruba.

Dag 2-7: Verblijf op Aruba
Op Aruba schijnt het hele jaar de zon en ligt de temperatuur rond de 28 graden. Als het al regent, dan is het kort en hevig waarna de zon weer vrij spel heeft. De zee is prachtig door de helderheid en diepblauwe kleur en de stranden van Aruba zijn hagelwit. Genieten van een (luxe) strandvakantie op Aruba is dan ook geen probleem. En als de zon achter de horizon is verdwenen, komt het nachtleven van Aruba op gang en klinkt de typisch Arubaans swingende muziek. Niet voor niets staat op elk nummerbord: Aruba: One Happy Island.


Camacuri Residence
Een oase van rust en ontspanning, weg van het hectische massatoerisme, in een omgeving met weldadige rust, fluitende vogels, bloemenpracht en alle comfort, kortom een klein tropisch paradijs. Op slechts 5 minuten lopen van een gezellig strand, supermarkt, winkels en bushalte. Het stadscentrum van Oranjestad met haar shopping malls en uitgaansleven ligt op ca. 15 minuten loopafstand. Het complex beschikt over een servicedesk, draadloos internet, wasserette, zwembad met zonneterras en ligstoelen. Men regelt bij de balie autohuur tegen veelal een gereduceerd tarief. De appartementen worden dagelijks schoongemaakt. Camacuri Residence beschikt over zowel één- als tweekamerappartementen die zijn voorzien van een woonruimte, open keuken, badkamer met toilet en slaapruimte. Opmerking: er is geen boiler aanwezig in de appartementen. Het (douche)water heeft dus dezelfde temperatuur als buiten, zo’n 28 graden. 
Indien uw voorkeur naar een andere accommodatie uitgaat kijk hier voor de accommodaties op Aruba.

Dag 8: Vliegreis Aruba  – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht per KLM naar Nederland.

Dag 9: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.