Camperaanbieding Zuid-Afrika

 • Scherp geprijsde camperspecial
 • Begin- en eindpunt: Kaapstad of Johannesburg
 • Met Maui Campers door Zuid-Afrika
 • 16 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AZA170808
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Corine Klootwijk
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Camperspecial Zuid-Afrika


Zuid-Afrika: wereld in één land


Deze 2-weekse reis toont u cultuur, natuur en moderne steden van Zuidelijk Afrika. U vliegt naar Kaapstad en reist dwars door het land naar Johannesburg (of vice versa). Neem: de prachtige natuur, indrukwekkende landschappen, wilde dieren, een bijzondere geschiedenis en een gastvrije bevolking. Voeg hier aan toe: uitstekende accommodaties (kampeerlocaties in de natuur-reservaten), een diverse keuken (Europees, Afrikaans, Aziatisch), een goed glas lokale wijn en u hebt het recept voor een onvergetelijke reis.
 
Per camper door Zuid-Afrika

Indien u uw eigen reisschema en tempo wilt bepalen adviseren wij u om een camper te huren. Zuid-Afrika leent zich goed voor een reis per camper. Het wegennet is betrouwbaar en er zijn bijzondere kampeergelegenheden. Het voordeel van een camperreis is dat u echt in de natuur-reservaten kunt verblijven, en wilde dieren kunt observeren en fotograferen.
 
In Noord-Amerika en Australië is een camperreis een uitermate comfortabele manier van vakantie vieren. In Zuidelijk Afrika is dat echter wat meer ''avontuurlijk'' en zal er mogelijk wat vaker een beroep gedaan worden op uw flexibiliteit.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam - Johannesburg of Kaapstad
U vliegt per KLM non stop vanaf Schiphol naar Johannesburg of Kaapstad (indien u de voorkeur geeft aan een andere luchtvaartmaatschappij gelieve u dit kenbaar te maken). Nadat u de douane bent gepasseerd reist u met de shuttle service van uw hotel naar hun accommodatie. In Johannesburg logeert u 1 nacht in de Airport Game Lodge op basis van logies en ontbijt. In Kaapstad logeert u 1 nacht in de Road Lodge op basis van logies en ontbijt. 
Dag 2: Met een Maui camper door Zuid-Afrika
In dit arrangement zijn 14 dagen camperhuur opgenomen (in Zuid-Afrika geldt ook de ophaal- en inleverdag als een huurdag). Echter, de huurperiode kan worden aangepast aan uw wensen.

Maui Campers

Na aankomst neemt u contact op met Maui Campers voor de transfer naar het verhuurstation. Het verhuurstation is geopend van maandag t/m vrijdag en op nationale feestdagen van 08:00 uur t/m 16:30 uur, op zaterdag van 08:00 uur tot 13:00 uur en is gesloten op zondag. U dient bij het ophalen van de camper er rekening mee te houden dat de informatie en uitleg ca. 2-3 uur duurt. Dit is mede afhankelijk van de vragen die gesteld worden. De dag van op halen en de dag van inleveren worden als aparte huurdagen beschouwd. Bekijk hier de campertypes van Maui Campers.

Dag 3 - 14: Per camper door Zuid-Afrika
Indien u heeft gekozen voor een camperreis door Zuid-Afrika dan ontsnapt u aan het keurslijf waar u gewild of ongewild in verkeert. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt. 

Namukelekile, oftewel, welkom in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika; het land staat op menig lijstje ‘ooit-nog-te-maken-vakanties’. Of liet zo’n onuitwisbare indruk achter dat u erover nadenkt spoedig terug te keren. Redenen genoeg; dankzij een overweldigende natuur, een spannend wildleven en – niet op de laatste plaats – een kleurrijke bevolking. Natuurlijk doet iedereen de highlights als Kaapstad, het Krugerpark en de Tuinroute. Maar er is nog heel veel meer te ontdekken... En waarom niet per camper? Laat u tijdens uw camperreis verrassen door de schoonheid van Zuid-Afrika, maak kennis met de bijzondere culturen, bezoek de beroemde natuurparken en spot de Big Five en geniet van de prachtige kustlijn.

Dag 15: Inleveren camper + vliegreis Johannesburg of Kaapstad - Amsterdam
Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. U dient de camper schoon in te leveren en bij de camper dienen ook de watertanks en toilet geleegd te zijn. Hierna volgt de transfer naar de luchthaven (gratis) alwaar u incheckt voor uw vlucht per KLM naar Amsterdam.
Dag 16: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Camperaanbieding Zuid-Afrika 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

15 januari 2018 – 31 mei 2018

Vertrekdata:
Dagelijks vertrek mogelijk. De gehele camperhuur dient in de periode 15 januari - 31 mei 2018 te vallen. Camperhuur tijdens 2 evenementen: Cape Epic van 16 - 22 maart en Afrika Burn van 20 - 27 april niet mogelijk.

Prijsindicatie in Euro per persoon:

Bestemming: Johannesburg Kaapstad
2 personen 1371 1471
4 personen 1144 1244

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam naar Johannesburg of Kaapstad met KLM.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 01 Overnachting in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt en gratis shuttle transfer van de luchthaven. Voor bestemming Johannesburg overnachting in Airport Game Lodge, voor bestemming Kaapstad in Road Lodge.
 • Camperhuur Maui:
 • 14 dagen camperhuur van Maui op basis van standaard dekking, bij 2 personen type M2B: 2 berth Mercedes 2.2L diesel manual en bij 4 personen: M4BL of M4Bi: Mercedes of Iveco 2.2L diesel manual. Transfer luchthaven - verhuurdepot - luchthaven.      

Niet inbegrepen:

 • Eerste hotelovernachting bij aankomst.
 • Eventuele extra verhoging.
 • Brandstoftoeslag.
 • Reserveringskosten € 40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
 • Britz & Maui:
 • Contract Fee ZAR 150,-.
 • E-toll bij ophalen in Johannesburg ZAR 500,-.    


Optioneel bij te boeken
:

Maui Campers: Super Cover 23,- per huurdag

Bekijk hier de overige bijkomende kosten en optioneel bij te boeken items van Maui campers in Zuid Afrika.