17 van 29

Vancouver Island verlenging

 • verlengingsarrangement van 1 week
 • Start / eind Vancouver
 • hoogtepunten van Vancouver Island
 • 8 dagen
 • Autoreis
 • Individueel
 • Reiscode: ACA202212121
€ 890,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Hotelinformatie

Verleng uw reis vanuit Vancouver met een rondreis over Vancouver Island

 
Vancouver Island is een bestemming op zich! Het eiland voor de Westkust van Canada is uitgestrekt, is ongeveer zo groot als Zwitserland en heeft veel te bieden. Natuurschoon, wildlife, een eindeloze kustlijn, leuke plaatsjes en mooie routes.
 

Autorondreis Canada: verleng uw reis op Vancouver Island.

Een bezoek aan Vancouver Island is dan ook niet in enkele dagen samen te vatten. U zou hier met gemak weken kunnen rondreizen. We hebben een schitterend verlengingsarrangement samengesteld, waarbij u in 1 week tijd langs de niet-te-missen punten van Vancouver Island reist. Deze reis kunt u aan elke rondreis die start- en/of eindigt in Vancouver toevoegen.
 

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Whistler / Vancouver - Nanaimo ca. 170 km
Vanuit Whistler rijdt u over de fantastisch mooie Sky-to-the-sea highway naar Horseshoe Bay, waarvandaan de veerboot naar Nanaimo op Vancouver Island vertrekt. Start u de reis in Vancouver dan is het slechts een korte rit naar de ferry terminal van ca. 30 minuten.
 
De overtocht over de Straat van Georgia, duurt een kleine 2 uur. In de wateren van de Straat van Georgia leven verschillende soorten walvissen (afhankelijk van de tijd van het jaar), dolfijnen, zeeleeuwen en andere grote zeedieren. Grote kans dat u tijdens de overtocht naar Vancouver Island een van deze dieren spot. U overnacht in Nanaimo.

Dag 2 - 3: Nanaimo - Campbell River ca. 155 km
Langs de oostkust van Vancouver Island rijdt u in noordelijke richting naar Campbell River, ‘the Salmons Capital of the World’. In Campbell River is bijzonder veel te doen op het gebied van natuur en wildlife activiteiten, maar ook op het gebied van kunst en cultuur. U overnacht 2 nachten in Campbell River.
Dag 4 - 5: Campbell River – Ucluelet & Pacific Rim National Park ca. 245 km
U verruilt de oostkust van Vancouver Island voor de ruige, ongerepte westkust. Op naar Ucluelet, de uitvalsbasis voor Pacific Rim National Park. Stop onderweg in Coombs voor een bezoek aan de gezellige Goats-on-the-roof markt. Deze van oorsprong boerenmarkt heeft zich ontwikkeld tot een mix van markkraampjes, winkeltjes, eetgelegenheden deels onder een met een grasdak bedekt pand waar geiten op lopen. Langs de Highway 4, de weg die de oost en westkust verbind, zijn diverse mooie wandelmogelijkheden door bossen met eeuwenoude bomen. Bijvoorbeeld bij Cathedral Grove en de Giant Cedar Trail.
De komende 2 nachten verblijft u in Ucluelet om het spectaculaire Pacific Rim National Park te verkennen.
Dag 6 - 7: Ucluelet - Victoria ca. 300 km
U rijdt over dezelfde weg terug naar de oostkust. Er is simpel geen andere weg, maar het is bepaald geen straf, gezien de schoonheid van de omgeving. Vervolgens rijdt u naar het uiterste zuiden van Vancouver Island, naar de gezellige, groene, door water omringde, Engels aandoende stad Victoria voor een verblijf van 2 nachten.
Dag 8: Victoria - Vancouver
U rijdt naar de ferry terminal van Swartz Bay waar u inscheept op de ferry naar Tsawwassen, aan de zuidkant van Vancouver( niet inbegrepen) de overtocht duurt ca. 90 minuten. Hiervandaan is het nog ca. 30 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Vancouver, waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw terugvlucht.

Routekaart

Recensies

Vancouver Island verlenging 890 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

 

Prijsindicatie in Euro per persoon:

reissom vanaf

  890

Cruise prijzen zijn inclusief:

 • 7 overnachtingen in de vermelde hotels in 2-persoonskamers o.b.v. logies. (overige kamertypes op anavraag)
 • 7 dagen verlenging van autohuur type Intermediate via Avis o.b.v. SUPER PLUS tarief. 

Exclusief:

 • Ferry overtochten Horshoe Bay - Nanaimo en Swartz Bay - Tsawwassen.
 • Maaltijden, entreegelden nationale parken, parkeergelden, excursies.
 • Overige persoonlijke uitgaven.

Hotelinformatie

Dag Bestemming Middenklasse hotel
Dag 1 Nanaimo Coast Bastion Inn
Dag 2 - 3 Campbell River Coast Discovery Inn and Marina
Dag 4 - 5 Ucluelet Waters Edge Suites
Dag 6 - 7 Victoria The Embassy Inn Hotel