Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Caprivi

  • Noordoosten van Namibië
  • Populaire landstrook
  • Wildlife spotten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Caprivi Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Caprivi

Caprivi

 
Het gebied ligt in het noordoosten van Namibië en staat in verbinding met de omliggende landen Angola, Botswana, Zimbabwe en Zambia. Het is een landstrook met diverse populaire attracties. U kunt verblijven in Katuma en van hieruit vertrekken naar de indrukwekkende Victoria Falls, bij de buurlanden Zambia en Zimbabwe.
 
De beroemde delta ligt op korte afstand van het gebied. Ook dichtbij vindt u hier het Chobe National Park. Dit is de ideale plek om de ‘’Big Five’’ te spotten: de olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en buffel. Door het gebied stromen enkele grote rivieren, o.a. de Zambezi, de Kwando, de Linyati en de Chobe.
 
Van december tot en met maart loopt het regenseizoen. Dankzij het vele water is het een ongebruikelijk groen gebied van Namibië waar u veel wildlife kunt spotten. In dit gebied ziet u vooral veel olifanten en antilopen. Deze dieren hebben hier nog steeds veel ruimte om zich vrij te bewegen. 

Mirja Rempt
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Caprivi met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Caprivi gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: